Over ons

We zijn enthousiastelingen die allemaal vanuit hun expertisegebied de zwangere vrouw of jonge moeder proberen te helpen.

Dit is een samenwerking vanuit Moveo Sano. De praktijk streeft een wetenschappelijk gebaseerde begeleiding na. Het traject heeft als doel jou individueel te helpen en een steunpunt aan te bieden voor al jouw vragen en problemen. Kijk gerust even waar we jou mee kunnen helpen.

Wie is Hiske?

Hiske is een van de drijvende krachten en bedenker achter het traject. Ze heeft al enkele jaren ervaring in het begeleiden van de zwangere vrouw. Zo begeleidde ze eerst vanuit haar diploma manuele therapie, waarmee ze pre- en postnatale kinesitherapie gaf. Nu geeft ze ook aangepast advies vanuit haar opleiding seksuologie. Ze benadert de vrouw tijdens en na de zwangerschap graag in haar totaliteit en met enthousiasme. Ze volgt regelmatig nascholingen om haar brede interesses in de zwangere vrouw bij te scholen en up to date te blijven.

Wie is Nathalie?

Nathalie is één van de oorspronkelijke enthousiastelingen achter Moveo Mama. Zij is ook kinesitherapeut, waarbij ze ook pre- en postnatale sessies aanbiedt, verder heeft ze zich gespecialiseerd in babymassages. Dit aanleren aan haar klanten in groep of privé is iets waar ze zelf heel veel voldoening uit haalt.

MoveoMama

MoveoMama is een samenwerking vertrokken vanuit Moveo Sano. We gebruiken dan ook voornamelijk hun locaties in Kalmthout, Wuustwezel en Heide-Kalmthout.