Voorstelling

In ons eerste blogbericht willen we ons graag eens voorstellen. Wij zijn met MoveoMama gestart met als doel een traject uit te werken voor vrouwen tijdens en kort na de zwangerschap. We merkten vanuit ons contact met deze doelgroep,dat er heel wat onzekerheid en vragen zijn rond deze periode. Ook de tips en hulp die soms door naasten wordt aangeboden spreekt elkaar vaak tegen. Dit is de reden waarom we graag een traject wilden aanbieden in de regio waarbij er experten in hun vakgebied hun tips deelden en ook een overzicht geven van wat er allemaal mogelijk is van aanbod binnen de regio.

We stellen ons aanbod ook niet als limitatief, dit wil zeggen dat we graag in de toekomst ons aanbod uitgebreid zien worden met extra experten, zolang het maar binnen die onderbouwde visie blijft werken.

Wat is ons doel?

  • Eerst en vooral willen we vrouwen en jonge ouders helpen met hun problemen / onzekerheden. Door ons netwerk van experten trachten we voor elk probleem een geschikte en enthousiaste expert te vinden om te helpenn.
  • We hopen hiermee ook een overzicht te creëren van het aanbod in de regio.
  • Tenslotte hopen we door ouders op regelmatige basis samen te laten komen op infosessies of groepslessen, dat ze elkaar ook kunnen ondersteunen in hun mooie periodes als zwangere vrouw / jonge ouders.

Onderwerpen

  • Prenatale klachten
  • Hoe bereiden we ons voor op de verdere fases van de zwangerschap / bevalling
  • Wat met eten tijdens de zwangerschap? Maar ook tijdens de borstvoedingsperiodes.
  • Postnatale klachten en hoe herstelt ons lichaam zich na de zwangerschap?
  • Wat met hulpmiddelen tijdens de zwangerschap?
  • Wat met hulpmiddelen bij borstvoeding en afkolven?
  • Hoe starten we terug met sporten na de zwangerschap? Waarom moeten we wachten en wat zijn belangrijke factoren waarmee we rekening moeten houden?

Niets van dit alles is beperkend. We zouden graag mee inspelen op nieuwe trends en tips die we horen en daat experten hun mening over delen. Volg ons dus zeker als deze onderwerpen je interesseren!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: